söndag 22 augusti 2010

Många veckor kvar

Skulle ha affischerat inatt men olika omständigheter gjorde att det blev idag på förmiddagen istället. Det är ett tufft jobb att ensam brottas med vindfångande affischer och tre stolpar som ska bankas ner i inte alltid den lättaste mark att banka i. Man är dessutom i synfång för människor som passerar förbi och det känns lite utsatt.

Fler platser kvar att affischera men pinnarna började ta slut, liksom flärparna som man använder för att fästa affischerna med. Limmade några nya "Kryssa Anna" som får ligga och torka. Det här jobbet är under en valkampanj det absolut mest krävande av allt, tycker jag. Kommunen är ganska vidsträckt och man måste åka runt och kolla att alla affischeringspunkterna är intakta, ta bort skadade och sätta upp nya. Förra valet (2006) hade någon lagt bajs på en av våra affischer med Nyamko på och dessutom eldat på den. Vidrigt!

Ska vara i Expressens valstuga vid Sergels Torg imorgon. En lite lätt optimism kan skönjas bland oss i alliansen. Men allt kan hända. Fyra veckor kvar.

Inga kommentarer: